Entreekaarten Woonbeurs Amsterdam

Zes dagen lang is de RAI in Amsterdam een waar woonwalhalla voor iedereen die bezig is met zijn huis en interieur. Of gewoon gek is op alles wat met wonen te maken heeft!

Website

http://www.woonbeurs.nl

Openingstijden

In 2013 vindt de Woonbeurs Amsterdam plaats van dinsdag 1 t/m zondag 6 oktober

Adres

Amsterdam RAI
Europaplein 22
1078 GZ Amsterdam

Telefoon

088 5564597

Kaartjes Woonbeurs Amsterdam

Wandel door de inspirerende en unieke huizen van de mooiste woonbladen van Nederland. Vraag professionele interieurstylistes om advies voor kleine of grote veranderingen in je huis. Schuif aan bij de lezingen van vele bekende ontwerpers. En ontdek de nieuwste woonproducten en trends bij de voor jou zorgvuldig samengestelde deelnemers. Net als elk jaar pakken zij weer groots uit om de laatste strends, hipste merken en nieuwste ideeën van het komende woonseizoen met je te delen!

Jan des Bouvrie viert dit jaar maar liefst drie jubilea. Nederlands misschien wel bekendste ontwerper is niet alleen 70 jaar geworden, hij zit ook 50 jaar in het vak én Het Arsenaal bestaat 20 jaar! Tijdens de Woonbeurs Amsterdam pakt hij dan ook uit.
In een prachtig paviljoen, genaamd ART & DESIGN JAN DES BOUVRIE, laat hij zijn mooiste zitmeubels zien in combinatie met kleurrijke kunst. Je kunt bovendien gratis persoonlijk advies krijgen voor je eigen interieur. Van de meester zelf, medewerkers uit zijn Studio of van één van de getalenteerde studenten van de Jan des Bouvrie Academie. Monique des Bouvrie maakt de presentaties af met inspirerende stylingelementen.
 

Terug naar het overzicht

Bestel nu kaartjes voor Woonbeurs Amsterdam

Evenementen entreekaarten gemakkelijk online bestellen op Entreekaarten.nl

Kies nu op Entreekaarten.nl uw favoriete evenement, festival of artiest en bestel uw evenementen entreekaarten direct online. Wanneer u op Entreekaarten.nl uw evenementen kaartjes besteld ontvangt u zelfs een extra korting. Klik op één van de kaartjes om meer informatie over het evenement of het festival te lezen of om meteen uw entreekaarten te bestellen. U kunt o.a. kiezen uit evenementen entreekaarten van Mystery Land, North Sea Jazz Festival of Within Temptation.

Het laatste entreekaarten nieuws

Nieuwsoverzicht

Aanmelden
voor nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang de leukste aanbiedingen per e-mail!

  • *

    Naam is verplicht

  • E-mailadres is verplicht

Kijk ook op: www.evenementen.nl - www.schoolreisjes.nl - www.dagtochtjes.nl - www.kampeervoordeelkrant.nl - www.vakantiebungalows.nl - www.bungalowlastminutes.nl - www.bungalowvakanties.be