Entreekaarten Klimrijk Brabant

Dacht je dat de Nederlandse bossen saai zijn? Bestel nu entreekaarten en kom eens naar Klimrijk Brabant! In dit ecologische klimbos beleef je een echt outdoor avontuur. Waan je op loopbruggen, zwier van boom naar boom en voel de adrenaline door je lichaam razen. Wie durft?

Website

Ticketcounter.nl

Adres

Klimrijk Brabant
Turfweg 9
5504 RL Veldhoven

Telefoon

040 - 255 65 45

Kaartjes Klimrijk Brabant

Test je klimkunsten op 1 van de 4 parcours met elk een eigen moeilijkheidsgraad. De lengte van de routes varieert van 110 tot 170 meter. De 4 routes variëren van 3 tot 8 meter hoogte. Op de hoogste route hangen de grootste avonturiers 8 meter in de lucht!

Uitdaging voor iedereen
Voor alle avonturiers is er een passende uitdaging. Iedereen wordt gezekerd en begeleid door gekwalificeerde instructeurs, waardoor je je veilig kunt uitleven. Met bonzend hart sta je klaar om te beginnen. De bosgrond draait onder je voeten. Met zweet in je handen omklem je je touw.

Maar al snel verleg je je grenzen en neem je alle hindernissen via onder andere ziplijnen, de eendenbrug, klimnetten, de zwevende brug, een vliegende trapeze en en de lussenbrug. Yes, je hebt het gehaald.

Al zin om te klimmen?

Terug naar het overzicht

Bestel nu kaartjes voor Klimrijk Brabant

Pretpark entreekaarten online bestellen op Entreekaarten.nl

Entreekaarten.nl biedt u een groot aantal pretpark entreekaarten, heerlijk voor een dagje uit het hele gezin. Bestel uw pretpark kaartjes heel eenvoudig online tegen extra korting! Klik op één van de entreekaarten om meer informatie over het pretpark te lezen of om meteen uw tickets te bestellen. U kunt o.a. kiezen uit pretpark entreekaarten van Attractiepark Duinrell, Dierenpark Emmen, Efteling of Themapark Aviodrome. Wanneer u uw kaartjes online besteld via Entreekaarten.nl hoeft u bovendien niet in een lange rij voor de kassa te staan. Kortom meer tijd om in het pretpark door te brengen!

Het laatste entreekaarten nieuws

Nieuwsoverzicht

Aanmelden
voor nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang de leukste aanbiedingen per e-mail!

  • *

    Naam is verplicht

  • E-mailadres is verplicht

Kijk ook op: www.evenementen.nl - www.schoolreisjes.nl - www.dagtochtjes.nl - www.kampeervoordeelkrant.nl - www.vakantiebungalows.nl - www.bungalowlastminutes.nl - www.bungalowvakanties.be